Waarom maatwerktuigjes met magnetische sluitingen?

Waarom maatwerktuigjes met magnetische sluitingen?

Waarom een magnetische sluiting op de tuigjes van Natural-Dogs.

Nou, dat komt omdat ikzelf (René) al jaren last heb van reumatische klachten. En dan zijn de kunststof gespen, die op de meeste tuigjes zitten, niet de handigste voor mensen die last hebben van zere pezen en gewrichten.

Om die reden ben ik op zoek gegaan naar een alternatief, en uiteindelijk kwam ik bij een bedrijf terecht die allerlei sluitingen maakt voor uiteenlopende toepassingen, zoals voor motorhelmen, rugzakken, en diverse toepassing waarbij veiligheid een rol speelt.

Zij hebben een sluiting in het assortiment die perfect toe te passen is op hondentuigjes. Eerst hebben we de gekozen sluiting op de tuigjes van onze eigen honden getest, en dat bleek een succes. Zelfs zo’n groot succes dat we deze standaard leveren op alle tuigjes van ons eigen merk. Zelfs met handschoenen is ons tuigje makkelijk te openen of te sluiten, dus ook in de winter met handschoenen. Er is geen kracht nodig en je hoeft ook geen knopje in te drukken. Het sluiten gaat heel gemakkelijk, de gesp valt als het ware vanzelf dicht, mede door de kleine magneet wordt de sluiting als vanzelf gesloten. De sluiting is niet gevoelig voor vuil of water en is door de hond nagenoeg onmogelijk om te openen.

Twijfelt u of deze magnetische gesp sterk genoeg is, dan kunnen wij u verzekeren dat zelfs de sterkste honden eerder hun lijn of karabijnhaak kapot trekken, dan dat de gesp breekt of opengaat.

Een maatwerktuigje is een optie wanneer je hond:

  • tussen 2 standaardmaten invalt.
  • een lange rug heeft, zoals windhonden etc.
  • voor honden met een diepe (vooruitstekende) borst.
  • geen “standaard” lichaamsbouw.
  • die uit een normaal tuigje weten te ontsnappen.
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
Deel deze pagina