Jonge honden wandelingen

Ontdek het alternatief voor de reguliere puppy-socialisatie.

Speciaal voor pups en pubers is er de “Jonge honden wandeling“. Het doel komt overeen met de gewone “Sociale wandeling”, maar dan aangepast aan wat de jonge honden aankunnen.

Sociale wandelingen voor pups en pubers zijn een essentieel onderdeel in hun ontwikkeling. Het helpt hen op een veilige manier andere hondentaal, verschillende rassen en lichaamstaal te herkennen. Dit is belangrijk omdat het vertrouwen opbouwt, waardoor ze zich beter kunnen aanpassen aan vreemde honden en mensen tijdens hun dagelijks leven.

Aan mij de taak om jullie meer inzicht te geven in de hondentaal. Met als doel de pups sociaal met elkaar om te laten gaan.

Wat gaan we doen?

  • We wandelen met maximaal 4 koppels (hond + baas).
  • De wandeling is ongeveer 30 minuten.
  • Indien beschikbaar gaat er één sociale, volwassen hond mee.
  • Na afloop is er voldoende gelegenheid tot vragen stellen en ervaringen uit te wisselen.

Sociale wandelingen:

Maar dan voor pups en pubers.

Met je pup deelnemen aan een sociale wandeling kan een ongelooflijk lonende ervaring zijn. Het geeft je pup niet alleen de kans om andere honden en mensen te ontmoeten, maar het helpt hen ook om te leren omgaan met anderen in een veilige omgeving onder begeleiding van Ineke.

Sociale wandelingen zijn een belangrijk onderdeel van het socialisatieproces van de pups, omdat ze hen helpen zich meer op hun gemak te voelen bij nieuwe mensen en honden. Door uw pup de wereld om zich heen te laten verkennen, krijgen ze meer zelfvertrouwen en leren ze hoe ze op de juiste manier met andere honden en mensen kunnen omgaan. Met elke succesvolle ervaring zal hun zelfvertrouwen groeien en socialer gedrag vertonen, zoals tijdens de dagelijkse wandelingen.

reserveren

geplande data

2024

Jonge Honden Wandelingen

Zondagen 2024:

Van 10:30 – 11:30

7 januari

4 februari

3 maart

7 april

5 mei

2 juni

30 juni

28 juli

25 augustus

22 september

20 oktober

17 november

15 december

2025

Jonge Honden Wandelingen

Zondagen 2025:

Van 9:00 – 10:00

23 februari

23 maart

13 april

18 mei

22 juni

20 juli

17 augustus

21 september

19 oktober

23 november

21 december

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00