Haqihana tuigjes en lijnen

Haqihana tuigjes

Haqihana gebruikt alleen materiaal van superieure kwaliteit, niet-giftig, anti-allergisch en recycleerbaar. Daarmee voldoet het aan meer dan de wettelijke voorschriften. Het tuigje is sterk, bijna onverslijtbaar en kan tegen een stootje. Dat maakt dat Haqihana klanten 5 jaar garantie kan bieden op fabricagefouten.

Haqihana tuigjes, speciale maten

Niet alle honden passen in een standaard tuigje. Haqihana heeft tuigjes met verlengde rug- en borstlengte (XSL-SL-ML) en tuigjes met een extra buikband (S2H-M2H). De S2H en M2H-harnassen zijn geschikt voor honden met een diepe borst en een smalle buik én voor honden die uit een standaardtuig weten te ontsnappen. In de maattabel, onderaan deze pagina, staan de rassen beschreven waarvoor deze tuigjes van toepassing kunnen zijn.

Haqihana lijn Nylon

Haqihana lijn van 15mm breed gesponnen en geverfd nylon 6, een heel sterk weefsel met grote weerstand, gegarandeerd egaal van kleur.

De lijn is voorzien van een handvat en 2 Brema roestvrije stalen musketons. De lijn is zeer licht in gebruik en kan gehalveerd worden in de lengte.

Logo Natural-Dogs

Contactinfo:

De Tulp 9
4631AJ, Hoogerheide
Telnr. +31612952566
Email: info@natural-dogs.nl

Bank: NL91KNAB0255471726
BTW nr. NL856668308B01
KVK nr. 66709717

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
Ineke

Ineke

I.v.m. lesgeven kan het zijn dat ik niet direct reageer. Laat een berichtje achter en zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

I will be back soon

Laat je bericht achter

Ineke
Hallo 👋 Bedankt voor je interesse in ons. Voordat we beginnen, mag ik je naam weten?
Start chat met:
chat