Reviews

Wij willen graag je feedback.

Hartelijk dank voor het gebruik van onze diensten. We hopen dat we je goed geholpen hebben. Is er iets dat we kunnen doen om jou of andere klanten in de toekomst beter van dienst te zijn? Laat ons weten wat dit is. Ben je helemaal tevreden? Deel dan hier je mening.

Alvast bedankt voor je reactie.

Namens Ineke en René

Online formulier

Reviews

4.7
Gebaseerd op 44 Reviews
Nynke
Nynke

Ik ben heel erg blij met het natural dogs tuigje. Eindelijk een sluiting die geen pijn in mn handen doet en die makkelijk 'te bedienen' is. Voor iemand met verminderde handfunctie(ms) is dit ideaal. Ook de service en de verzendtijd waren uitstekend! Een echte aanrader!

Tanja
Tanja

Voor mijn 3 teckeltjes zijn de haqihana tuigjes het meest geschikt, ze zijn van mooi zacht materiaal en toch sterk, door de sluitingen zijn ze in een handomdraai aan en uit, mooi afgewerkt en geeft geen irritatie achter de voorpoten door de extra lengte. Blij dat Natural Dogs deze verkoopt.

Zeer professioneel ik train hier zelf met mijn hond (joey) kruising mechelse herder/dobberman. Ze nemen de tijd voor je en kijken uitstekend naar de hond wat deze wilt en graag doet op het tempo wat de hond het prettigste vind.

Frans Don
Frans Don

Op een heel ontspannen manier trainen met onze energievol Schipperke. Nu inmiddels enkele speurlessen verder kan ik wel zeggen dat Max en ik er enorm veel plezier aan beleven. Binnenkort begint Anja met detectie. Een speurlijn van Ineke geleend tijdens de eerste les, zo fijn dat ik er gelijk een besteld heb. Net als een tuigje met magneetsluiting laatste les gebruikt, ook gelijk besteld. Ineke en partners geweldig team om zaken mee te doen

Conny
Conny

Hele fijne tuigjes en super snel geleverd met ook nog een duidelijk beschrijving hoe je het tuigje op maat moet maken. Bedankt ook namens Gibbs.

Heeft verstand van haar werk. Ze geeft duidelijk uitleg en is proffesioneel. Lieve dame die haar werk goed uit voert.

Emiel Wolters
Emiel Wolters

Ik heb vandaag de 3 meter lijn ontvangen. Ik vind het een hele fijne lijn L, ligt lekker in de hand. Gelijk maar de 5 meter lijn besteld. 😀

Arnold Moonen
Arnold Moonen

Zowel in de jacht als bij het speuren en het uitlaten van onze honden gebruiken wij bij veel van onze honden tuigjes. Daarvan hebben wij er al vele merken en soorten geprobeerd, maar steeds voldoen ze toch niet helemaal. Passen niet goed, sluitingen die niet makkelijk in gebruik zijn of niet sterk genoeg enz. Sinds een jaar of 3 a 4 laten wij Natural Dogs onze tuigjes op maat maken en laten we daarbij de magneetsluitingen monteren. Ik wil nooit meer anders. Zo prachtisch in gebruik, 100% zeker dat dit niet loskomt en vanwege het maatwerk past ieder tuigje perfect op de hond. Voor de zekerheid laten wij altijd een extra singeltje achter de borstkas maken. Daardoor komt een hond hier nooit los uit en is het draagcomfort perfect!! Om het af maken gebruiken wij zowel de leren riemen (worden op verzoek ook op maat gemaakt) van zeer hoge kwaliteit en voor het speuren de biothanen lijnen leveren. Levering gaat altijd in overleg en als er iets niet helemaal goed zit wordt dit altijd naar volle tevredenheid aangepast. Later zijn onderdelen en/of noodzakelijke aanpassingen ook in overleg altijd mogelijk. 100% procent tevreden klant, zowel qua prijs en kwaliteit als qua service!!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00