Wij willen graag je feedback.

Hartelijk dank voor het gebruik van onze diensten. We hopen dat we je goed geholpen hebben. Is er iets dat we kunnen doen om jou of andere klanten in de toekomst beter van dienst te zijn? Laat ons weten wat dit is. Ben je helemaal tevreden? Deel dan hier je mening.

Alvast bedankt voor je reactie.

Namens Ineke en René

Online formulier

Reviews

Heeft verstand van haar werk. Ze geeft duidelijk uitleg en is proffesioneel. Lieve dame die haar werk goed uit voert.

Emiel Wolters
Emiel Wolters

Ik heb vandaag de 3 meter lijn ontvangen. Ik vind het een hele fijne lijn L, ligt lekker in de hand. Gelijk maar de 5 meter lijn besteld. 😀

Arnold Moonen
Arnold Moonen

Zowel in de jacht als bij het speuren en het uitlaten van onze honden gebruiken wij bij veel van onze honden tuigjes. Daarvan hebben wij er al vele merken en soorten geprobeerd, maar steeds voldoen ze toch niet helemaal. Passen niet goed, sluitingen die niet makkelijk in gebruik zijn of niet sterk genoeg enz. Sinds een jaar of 3 a 4 laten wij Natural Dogs onze tuigjes op maat maken en laten we daarbij de magneetsluitingen monteren. Ik wil nooit meer anders. Zo prachtisch in gebruik, 100% zeker dat dit niet loskomt en vanwege het maatwerk past ieder tuigje perfect op de hond. Voor de zekerheid laten wij altijd een extra singeltje achter de borstkas maken. Daardoor komt een hond hier nooit los uit en is het draagcomfort perfect!! Om het af maken gebruiken wij zowel de leren riemen (worden op verzoek ook op maat gemaakt) van zeer hoge kwaliteit en voor het speuren de biothanen lijnen leveren. Levering gaat altijd in overleg en als er iets niet helemaal goed zit wordt dit altijd naar volle tevredenheid aangepast. Later zijn onderdelen en/of noodzakelijke aanpassingen ook in overleg altijd mogelijk. 100% procent tevreden klant, zowel qua prijs en kwaliteit als qua service!!

Arnold Moonen
Arnold Moonen

Van harte aanbevolen. Wij speuren al lange tijd bij Ineke en hebben zelf al vele jaren daarvoor ervaring in Mantrailen, Zweetwerk, Cleanboot Hunting, Speuren, Verhard Speuren, Detectie en Sportspeuren. Bij Ineke heb je veel afwisseling qua terrein en moeilijkheidsgraad zowel voor hond als handler, maar wat nog het belangrijkste is dat zij zich voortdurend verder specialiseert in gedrag. De aandacht hiervoor in combinatie met speurvaardigheden maakt het mogelijk om op elk niveau en elk type hond bij haar te speuren. Ik speur zowel met windhonden, opvanghonden uit Spanje en met mijn Betronse Spaniels (gebruik ik ook in de jacht) bij haar en dat gaat fantastisch!

Meerdere keren iets besteld en zo goed en snel geholpen. Top!

Ineke maakt prachtige Biothane lijnen in diverse kleuren en lengtes .Ideaal !

Het speuren was niet alleen erg leuk, het bevordert ook op duurzame manier de relatie baasje-hond. Als relatief nieuwe hondeneigenaar heb ik op één les al erg veel bijgeleerd over de lichaamstaal van honden en hoe je ze intellectueel kan prikkelen. Op naar meer!

Georgine
Georgine

Haqihana

Keurige snelle levering! Twee keer besteld, steeds na twee dagen bezorgd.

Volgende
Logo Natural-Dogs

Contactinfo:

De Tulp 9
4631AJ, Hoogerheide
Telnr. +31612952566
Email: info@natural-dogs.nl

Bank: NL91KNAB0255471726
BTW nr. NL856668308B01
KVK nr. 66709717

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
Ineke

Ineke

I.v.m. lesgeven kan het zijn dat ik niet direct reageer. Laat een berichtje achter en zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

I will be back soon

Laat je bericht achter

Ineke
Hallo 👋 Bedankt voor je interesse in ons. Voordat we beginnen, mag ik je naam weten?
Start chat met:
chat