Ineke geeft presentatie tijdens Pitchbijeenkomst StartToGrow

Ineke geeft presentatie tijdens Pitchbijeenkomst StartToGrow

Veelbelovende kick-off voor StartToGrow Academy.

In 2019 besloten de StartersCentra West-Brabant verder te gaan onder de naam StartToGrow. Doel van de organisatie is om niet alleen startende ondernemers maar ook ondernemers met een groeiambitie verder te helpen. Een groep van 10 succesvolle ondernemers start dit najaar aan de StartToGrow Academy. De kick-off van de Academy was op dinsdagavond 1 oktober in Parrotia in Roosendaal. De ondernemers gaven een pitch die beoordeeld werd door drie ervaren business coaches.

STARTPUNT VOOR GROEI.

Van een hondentuigje, tot een innovatieve behandelmethode voor pijnklachten, een totaalconcept in interieur tot een collectief van creatieve vormgevers. De ondernemers die op het podium stonden waren divers en onderscheiden zich elk op een unieke wijze. De jury bestaande uit Nicky Broos (bestuurslid StartToGrow), Sandra van den Berg (CapsNobel) en Raymond Smulders (Ibizz) stelde kritische vragen waarmee de ondernemer aan het denken gezet werd. Een mooi startpunt voor de Academy waarbij deze ondernemers aan de slag gaan met de kansen en bedreigingen die zij tegen komen.

AAN DE SLAG.

Dat ondernemerschap volop leeft in deze regio, blijkt uit de aanmeldingen voor deze Academy. Stuk voor stuk bedrijven die op eigen kracht al iets heel moois hebben neergezet en nu toe zijn aan die volgende stap. Van oktober tot eind februari volgen zij een intensief trainingsprogramma. Dit programma is tot stand gekomen in samenwerking met Dockwize uit Vlissingen. Imro Wong, programmamanager bij Dockwize, gaf een korte toelichting op wat de deelnemers te wachten staat. ‘We gaan vooral veel doen’, was zijn boodschap. Want leren doe je door te ervaren, te sparren en kritisch te kijken naar je eigen bedrijf.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
Deel deze pagina